Wat is het Energiecollectief?

Heb je al jaren dezelfde energieleverancier? Dan kan je rekening vast omlaag. Wij onderhandelen met energieleveranciers voor scherpe tarieven, met 100% Europese zonne- en/of windstroom als voorwaarde. Hoe meer mensen zich inschrijven voor ons Energiecollectief, hoe scherper die tarieven. Dus schrijf je meteen in en bespaar straks ook tot honderden euro’s op je energierekening. Dat is leuk geld overhouden voor andere dingen. Inschrijven is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Geen lid van de Consumentenbond? Geen probleem, iedereen is welkom.

Hoe het werkt
Het huidige Energiecollectief ging 15 januari van start en op 13 maart vond de veiling plaats. Energieleveranciers brachten die dag hun beste bod uit om de veiling winnen. Voor deelnemers aan dit Energiecollectief levert dat een besparing op van gemiddeld ruim €200 per jaar. Wil je alsnog meedoen? Meld je meteen aan voor een persoonlijk aanbod en pak straks ook dat voordeel.

Persoonlijk aanbod
Je ontvangt uiterlijk 29 maart een persoonlijk aanbod en meer informatie over het vervolg. Het is aan jou of je op het aanbod in wilt gaan. Zo ja, dan kun je heel eenvoudig de overstap maken via de website of door te bellen met onze klantenservice. Daarna ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en wij regelen de rest. Zo sturen we je aanmelding meteen door naar de leverancier. Je hebt er verder geen omkijken naar!

Bekijk de video voor meer uitleg