Wat is het Energiecollectief?

Wij onderhandelen, als onafhankelijke partij, met leveranciers om voor jou het meest voordelige energiecontract te realiseren dat ook nog eens bestaat uit Europese zonne- en/of windstroom. Hoe meer mensen zich voor het collectief inschrijven, hoe voordeliger de tarieven. Dus schrijf je snel in; wie weet bespaar jij straks ook makkelijk honderden euro’s op je energierekening. En hou je geld over voor gezellige andere dingen. Inschrijven is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Je hoeft ook geen lid van de Consumentenbond te zijn om mee te doen.

Hoe het werkt
Op maandag 16 januari is het Energiecollectief van start gegaan. Op 28 februari vindt de veiling plaats. Energieleveranciers bieden daar tegen elkaar op, want allemaal willen zij met het beste bod komen en de veiling winnen. Inschrijven is ook nadat de veiling heeft plaatsgevonden nog mogelijk.

Persoonlijk aanbod
Als je je voor de veiling hebt ingeschreven, ontvang je uiterlijk 16 maart een persoonlijk aanbod en meer informatie over het vervolg. Heb je eerst de veiling afgewacht en je daarna ingeschreven? Dan ontvang je het aanbod wat later; namelijk wanneer het voor iedereen beschikbaar is. Het is aan jou of je op het aanbod in wilt gaan. Zo ja, dan kun je heel eenvoudig de overstap maken via de website of door te bellen met onze klantenservice. Daarna ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en wij regelen de rest. Zo sturen we je aanmelding meteen door naar de leverancier. Je hebt er verder geen omkijken naar!     

Bekijk de video voor meer uitleg

Vragen?

Bel 088 66 99 088

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00 uur